02. Zoeken -> vinden

Globaal ZoekenIets op uw computer vinden is vaak als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Daarom hebben we een uitgebreide zoekfunctie ontwikkeld in Covide CRM.

Let op! Deze functie is voor e-mail alleen beschikbaar in de Premium versie

Je kunt deze zoekfunctie vinden door te klikken in het veld naast naast het logo. Wanneer je zonder iets in te vullen meteen op het vergrootglas klikt, kom je in het scherm als hiernaast. Je kan echter ook meteen een zoekopdracht in het Adresboek opgeven.

Op het volgende scherm heb je de mogelijkheid om een ​​bepaalde periode op te geven. Je kan daar ook aanvinken in welke applicaties je wilt zoeken.

Je kunt ook aangeven of je zoekopdracht moet overeenkomen met alle zoekwoorden of slechts een van je zoekwoorden. En of je alleen wilt zoeken naar je eigen items of ook de publieke items.

Naast de globale zoekfunctie zoals hier beschreven, heeft elke module in Covide ook nog krachtiger zoek-functies met diverse filters, afhankelijk van de applicatie, waarin je je op dat moment bevindt.

In de Basisversie van 'Globaal zoeken' is het niet mogelijk om te zoeken in e-mailberichten en/of bijlagen. Wilt je hier toch in kunnen zoeken dan dien je gebruik te maken van de Premium versie van 'Globaal Zoeken'. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Korte instructie video: