10. Covide en G Suite (voorheen Google Apps)

G Suite is alternatief van Google voor MS Office. Wanneer je er eenmaal gebruik van maakt, ga je ontdekken, hoeveel gemakkelijker je ermee kunt (samen)werken en hoeveel meer er zonder meerkosten mogelijk is.

Door de koppeling met de G Suite kunnen Covide gebruikers zeer flexibel online samenwerken. Ook met behulp van de mobiele telefoon. Voorwaarde daarbij is wel, dat je op die mobiele telefoon de (gratis) Apps van G Suite / Google installeert en gebruikt in plaats van de apps je telefoon.

Want door die koppeling kun je eenvoudig:

Hoe de koppeling met G Suite nu verder is doorgevoerd in Covide gaan we nu bekijken op deze pagina en de hieronder geplaatste subpagina's.

Check dit nog even voordat je aan de slag gaat…

Voordat we daadwerkelijk aan de gang gaan is het wel belangrijk om je instellingen te checken. Uiteraard heb je al toegang tot een Google Apps account. Maar… is je mobiel ook al gekoppeld?

Of je nu gebruik maakt van een Android, Windows of IOS toestel, in alle gevallen kan je eenvoudig Google Apps installeren.

Hiervoor is een extra pagina gemaakt.

Bekijk onderstaande video als je even een geschikt moment vindt.

In deze uitgebreide informatiefilm met schermbeelden tonen we je de verregaande integratie van Covide en G Suite. We laten dat zien aan de hand van de functies:

  • inloggen (en uitloggen)
  • e-mail
  • maps
  • agenda
  • contactpersonen
  • drive

G Suite biedt daarvoor een prima en veilig platform in de Cloud.

Covide bundelt die processen en gegevens:

  1. uw medewerkers kunnen sámen slagvaardig ingaan op klantvragen en -wensen
  2. energie gaat niet onnodig verloren en fouten worden voorkómen
  3. optimale controle op alle bedrijfsprocessen