02. Lay-out

De preview voor de te realiseren PDF (zie wizzard) kan natuurlijk ook alleen gemaakt worden, wanneer er een goede lay-out is gerealiseerd. Wanneer je aan verschillende klantenkringen Offertes en Facturen stuurt, kan het handig zijn ook verschillende lay-outs te gebruiken. Denk alleen al aan een Sales-factuur en een Credit-factuur. Of verschillende talen.

Covide biedt een HTML-module om templates te maken, danwel te wijzigen en de layout van de facturen geheel naar eigen believen in te richten. De module kan tevens gebruikt worden voor de layout van Offertes, Offerte-aanvragen bij leveranciers en Opdrachten aan leveranciers. In alle gevallen heb je de beschikking over een layout, die je naar believen kan aanpassen en waar je de gewenste velden in kan plaatsen op de door jou gewenste posities.


Vanuit Covide boden we je templates als voorbeelden voor alle door jou gewenste functies: Offertes, Facturen, offerte aanvragen (bij leveranciers) en opdrachtbevestigingen (aan leveranciers. Deze kan je dan zelf wijzigen waar gewenst.

Nuttig om te weten: Natuurlijk is de tekst die jezelf in de lay-out plaatst ook precies dezelfde. De taal van de velden past zich automatisch aan aan de taal die je in het systeem gebruikt.