10. Marketing Automation

Definitie

Marketing Automation is de consistente communicatie met potentiële leads door middel van een persoonlijke, effectieve communicatie strategie gebaseerd op verzamelde inzichten van hun behoeftes en activiteiten.

Het helpt je tijd te winnen door repeterende marketing handelingen en salestaken via voorgedefinieerde schema’s met als doel om belangrijke en nuttige informatie centraal op te slaan om sales teams te helpen om te focussen op de werkelijk potentiële klanten en leads op het juiste moment.

Covide kiest voor een integratie met Mautic

Wij kiezen voor de integratie met Mautic, omdat

  1. het ook af is te nemen via SaaS en met API te koppelen aan Covide
  2. omdat het verder gaat en moderner is dan de grote systemen

En dat is waar wij op inzetten. Doordat het net als Google Apps een fantastische aanvulling is op onze core business. Goede kennis van zowel G Suite als Mautic is ook voor onszelf van groot belang. Mautic is natuurlijk lang niet van het formaat van Google, maar met het winnen van de 2015 BOSSIES Open Source Award van InfoWorld is er wel iets neergezet.

Wil je zien, wat Mautic allemaal voor je in petto heeft? Klik dan door naar de Corporate Site van Mautic zelf en voor onze prijzen de pagina van Assist-Online, ons zusterbedrijf.

Mautic is geen onderdeel van Covide, we helpen je er wel graag mee op weg, wanneer je gebruik maakt van het Covide Premium abonnement. Bedenk, dat dit duurste Covide abonnement je bij meer dan vijf gebruikers maandelijks minder kost, dan het goedkoopste bij de marktleiders. En dat is dus inclusief de integratie met het beste Marketing Automation Systeem.