12. Notitie

De instellingen voor de Notitie module zijn afhankelijk van of de Toegang en Management Permissies voor betreffende gebruiker is gerealiseerd.

Op deze plek gaat het daarom vooral nog om de menufuncties binnen het menu 'Meer' en de mogelijkheid om een standaardontvanger voor de notities in te voeren. Dit moeten we even uitleggen.

Het verschil tussen een gewone notitie (OVER een relatie, project etc.) en de bijzonder notitie 'Klant contact': Die laatste is een notitie over een contact MET een relatie. Meestal is zo'n 'Klant-contact' niet bedoeld als de start van een actie en wordt deze dus niet aan iemand gestuurd, maar direct opgeslagen in het Archief. Covide CRM heeft daarom de 'Archiefgebruiker' ingevoerd.

Door die archiefgebruiker als standaard in te stellen, kan je bij elke notitie meteen opslaan zonder een andere gebruiker te kiezen. Wanneer je deze functie alleen wilt bij de 'Klant contact'-notitie, dan kan je een alert-vinkje plaatsen in je gebruikers instellingen (zie boven):

  • Wanneer je nu een 'Klant contact'-notitie meteen wilt opslaan, dan gebeurt dat direct.
  • Wanneer je nu een 'gewone notitie' meteen wilt opslaan, dan krijg je een pop-up, die je daarop attent maakt. Je kan dan alsnog kiezen voor opslaan zonder een andere gebruiker als geadresseerde te kiezen, maar je kan dat ook alsnog wel doen.