10. Overige instellingen

Een verzameling van gebruikersinstellingen, die we niet op een andere plek kwijt konden.

 1. Behalve wanneer er een nieuwe e-mail is binnengekomen op je account, krijg je ook een geluid, als er een nieuwe notitie voor je is.
  1. Zelf vind ik (WM) de alert-met-geluid functie hinderlijk. Ik gebruik hem dus niet. Boven in de balk zie ik immers ook wel, wanneer er nieuwe zaken zijn. En ik wil het liefst mijn werk kunnen doen zonder steeds tussendoor te worden gealarmeerd. Maar niet iedereen is hetzelfde. Dus ...
 2. Wanneer je hier 'geen' selecteert, betekent het alleen, dat je in de agenda en notitie liever met gewone tekst werkt en dus standaard niet met opmaak. Ik (WM) prefereer dat, omdat mijn mobiel ook geen HTML gebruikt in de agenda en er dan bij synchronisatie rommel ontstaat. En daar houd ik niet zo van.
 3. Deze opties zijn alleen van toepassing als je een geïntegreerde telefooncentrale gebruikt.
 4. Een heel nuttige functie. Wanneer je uitlogt èn er nog mail aanwezig is in je Outbox of folder Bounced, dan krijg je een pop-up alert.
 5. Wanneer je een trage internet verbinding hebt of wanneer je vindt, dat het systeem langzamer is dan jij wilt, zal je flinke snelheidswinst halen door hier bijvoorbeeld voor een lijst van 10 of zelfs 5 te kiezen. Maar het heeft natuurlijk ook zijn nadelen. Dus ...
 6. Vooral voor de accountmanager is het heel prettig om te weten, wanneer een relatie jarig is. Moet natuurlijk wel
  1. op jouw desktop (na het inloggen zie je die altijd en je kan hem ook altijd oproepen door linksboven op het logo te klikken) het blok 'Verjaardagen en Events' aanstaan.
  2. in het centrale adresboek de verjaardag ingevuld zijn ...
 7. Indien deze keuze op 'ja' staat, zie je alleen de todo's die aan jou zijn toegewezen en niet welke jij aan een andere gebruiker hebt toegewezen. Is dus wel alleen van toepassing voor Todo-managers.
 8. Een heel interessante, omdat hij de snelheidsinformatie voor Covide CRM onderaan je scherm plaatst.