03. Bijzondere notitie-mappen

De notities binnen Covide CRM kennen de mappen als hiernaast afgebeeld. Ze hoeven eigenlijk geen verklaring, maar enkele functies zijn een beetje bijzonder. Een belangrijke reden om ze voor interne communicatie toe te passen in plaats van e-mail.

STERren van notities

Zo is de STER-map geen gewone map, maar een map, waarin je een overzicht hebt van alle door jou geSTERde Notities, waar die zich ook bevinden. Een geSTERde notitie zal dus ook in één van de andere mappen staan. Je geeft een notitie een STER, omdat en zolang je hem niet uit het oog wilt verliezen. Wanneer het niet meer nodig is, haal je de STER weer van de notitie.

Wel of niet gelezen?

Waar je bij e-mail nooit zeker weet of een door jou gezonden e-mail wel is gelezen, kan je bij een door jou gezonden notitie altijd kijken of dat het geval is. Door jou verzonden notities die NIET zijn gelezen, staan namelijk in een andere map.

Wel of niet afgehandeld?

Waar je bij e-mail nooit zeker weet of een door jou gezonden e-mail wel is afgehandeld, kan je bij een door jou gezonden notitie altijd kijken of dat het geval is. Door jou verzonden notities die zijn afgehandeld, krijgen in de lijst 'Verzonden-items' namelijk een groen vinkje.