06. Todo's

In het algemeen zijn to-do’s taken die je dient uit te voeren in een bepaalde periode. Daar is op zich niet heel veel bijzonders aan. Maar de to-do’s in Covide CRM gaan verder dan alleen maar een taak voor jezelf of een collega.

Schermafbeelding 2015-04-13 om 01.27.58.png

In het overzicht zie je een aantal to-do’s staan welke zijn gemaakt voor een gebruiker.

Wat zie je in het overzicht staan?

Van links naar rechts:

  1. De Ster functie: markeer een to-do met STER wanneer deze niet aan je aandacht mag ontsnappen. Dit geldt voor een to-do voor jezelf of voor een andere collega.
  2. Het onderwerp van de to-do
  3. De begin datum. Op welke datum start deze to-do
  4. De einddatum. De datum waarop de to-do eindigt.
  5. De gekoppelde relatie
  6. Het gekoppelde project
  7. De gebruiker
  8. Een gekoppeld budget
  9. De status. A = actief R = deze to-do maakt deel uit van een Range. Op dit laatste komen we later in de training uitgebreid terug.

Met een klik op de projectnaam zie je het volgende pop-up scherm.

Daarbij vallen de omschrijving (kan natuurlijk ook veel groter zijn) en de links op. Maar het wordt pas echt interessant, wanneer je de Todo opent. Dan zie je nog veel meer zaken, die je niet direct in het overzicht terugvindt, maar die wel tal van processen in gang kunnen zetten, danwel onderdeel kunnen uitmaken van processen binnen het systeem.

Cryptisch?

Laten we met elkaar de onderstaande pagina's maar eens doornemen. Dan wordt helder, dat achter deze zo op het eerste gezicht vage en misschien zelfs wel ingewikkelde materie buitengewoon geraffineerde en toch eenvoudig te gebruiken meerwaarde aanwezig is, die jou en je collega's heel veel efficiency kan opleveren.

Ga je mee?