04. Relaties, projecten en classificaties

Salesitems kun je niet alleen koppelen aan de communicatie applicaties (Todo's, mail, notities, agenda's), maar ook aan

  1. Relaties (en een BusinessCards)
  2. Projecten
  3. Classificaties

Ad. 1 Het nut en belang lijkt ons logisch. Alleen zo kan je immers ook op de Relatiekaart de openstaande en historische salesitems zien. Bijzonder handig, omdat je daarmee in geconsolideerde vorm belangrijke informatie ook deelt met collega's die niet in het salesteam zitten, maar je wel enorm kunnen empoweren met nuttige tips.

Ad. 2 In veel bedrijven is projectmatig werken het directe vervolg op een goed afgerond Salestraject. Daarom is het handig, dat je ook vanaf de Salesmodule meteen aan zowel Hoofd- als subprojecten kan koppelen. Sterker: je kan vanuit de Sales zelfs een project aanmaken. Daarbij kan je mist zo ingesteld aan de naam van het nieuwe Project al Salesnaam kenmerken meegeven.

Ad. 3 Classificaties vormen in Covide CRM een buitengewoon krachtig middel om te selecteren en rechten toe te kennen. Dat geldt ook binnen de Salesmodule. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een selectie te kunnen maken op één Business Unit (is immers een uitgebreid ingezette bijzondere classificatie?). Via de menukeuze 'Meer' > 'Classificeer sales items' kan je overigens ook in één keer een Classificatie toekennen aan alle bestaande Sales-items. Kun jij bedenken, waarom dat handig zou kunnen zijn?