02. Documenten

In het hoofdstuk Google Drive gaan we dieper in op het toevoegen van bestanden en documenten. Want ook offertes, documenten en overige bestanden welke bij een sales horen kun je aan een sales item koppelen. Denk bijvoorbeeld aan een prijsopgaaf welke je hebt verzonden naar een klant maar tussentijds meerdere keren is gewijzigd. Dan wil je die niet alleen bij de relatiekaart bewaren maar ook bij de sales waar deze hoort om de communicatie compleet te houden.

Schermafbeelding 2015-05-26 om 11.52.31.png

Door de geldigheidsperiode van de offerte in te vullen en deze documenten ook toe te voegen vanuit Google Drive, heb je niet alleen de juiste documentatie op de relatiekaart maar ook bij het juiste sales item.

Elke offerte met betrekking tot dit sales item welke wordt voorgesteld kun je hier dan ook overzichtelijk terugvinden. Door de datum in te vullen wanneer het sales item een daadwerkelijke opdracht wordt, kan je in de algemene zoekinstellingen in de sales gericht zoeken naar items die in een opgegeven periode opdracht zijn geworden.

Overige bestanden die betrekking hebben tot deze sales welke zijn gekoppeld aan een project of opgeslagen staan bij de relatie kan je ook toevoegen.

Tip!

Heb je in de gaten... hoeveel tijdwinst het je gaat opleveren doordat het zoeken naar informatie met betrekking tot sales nu op een centrale locatie staat…? Goed he?!

Om het helemaal compleet te maken gaan we nu de ook de interne en externe communicatie bekijken. In de voorgaande hoofdstukken hebben we al gezien dat de koppeling naar een relatie enorm van belang is.