01. Sales en Todo's

Aan de rechterzijde van het sales item zie je de todo’s staan welke van toepassing zijn op deze sales.

Wist je dat… juist in combinatie met de todo’s een hele slimme en snelle workflow mogelijk is…?

Heel kort door de bocht:

  1. Je maakt een e-mail, waarbij je pal voor het verzenden het vinkje in het blokje Todo plaatst onder de Tab 'Links & toegang' en natuurlijk de gewenste datum
  2. Na het versturen van de mail kom je dan niet in de mail-lijst terecht, maar in een nieuwe To-do. Die maak je helemaal als gewenst en voordat je hem opslaat, klik je op de blauwe button 'Salesitem aanmaken' onderin het scherm
  3. De inhoud van de To-do wordt daarmee gekopieerd naar een automatisch aangemaakt nieuw Salesitem. Daarbij wordt meteen ook de e-mail gekoppeld aan dit salesitem opgeslagen. En - wat verrassend - ook de juiste Relatie is meteen gekoppeld.

Probeer het maar eens uit en bedenk, hoe je deze prachtige mogelijkheid kunt inschakelen. Bijvoorbeeld in combinatie met een gemergede e-mail, waarbij in de mail gegevens uit Covide CRM automatisch worden opgenomen.

De todo’s die je vanaf de sales kaart aanmaakt zal uiteraard na het opslaan van de sales gekoppeld zijn aan de geselecteerde relatie en het juiste sales item.

Schermafbeelding 2015-05-19 om 22.40.38.png

Todo’s die gekoppeld zijn aan dit sales item en ingepland staan voor de toekomst zullen in het overzicht verschijnen. Vanaf deze locatie kun je uiteraard een nieuwe todo aanmaken. Klik hiervoor op de knop “actie” en “todo toevoegen”.

Bij “prospect” selecteer je de datum waarop deze sales is aangemaakt. Door de datum in te vullen kun je gericht zoeken naar sales items binnen een bepaalde periode.

Omdat je met Todo's heel veel mooie dingen kunt doen

  • denk aan alarmeringen bij het (bijna) verstrijken van een termijn)
  • denk aan het deel laten uitmaken van een checklist of strakke zelf te genereren her te gebruiken workflow

is de combinatie van Sales en Todo's goud waard als het om efficiency en empowerment gaat.