01. Beheer andere gebruikers

Uiteraard kan je ook de rechten etc. van bestaande gebruikers wijzigen of zelfs verwijderen. Je selecteert simpelweg via een klik op de menukeuze 'Beheer andere gebruikers' de naam van de gewenste persoon en klikt onderaan het scherm op 'Aanpassen'.


Een gebruiker deactiveren:

Wanneer je een gebruiker wilt deactiveren dien je de onderstaande stappen te volgen.
Dit is alleen mogelijk met de juiste beheerdersrechten

Deze gebruiker wordt dan niet meer meegenomen in de facturatie.

Je doet dit als volgt:

  1. Klik op het pijltje naast je naam rechtsboven en klik 'instellingen'.
  2. Klik vervolgens op 'meer' en dan op 'beheer andere gebruikers'
  3. Selecteer de gebruiker die je wilt aanpassen en klik op de knop 'aanpassen'
  4. In het scherm dat nu verschijnt haal je het vinkje bij 'actief' weg.
  5. Vervolgens klik je op het tabblad 'email' en maak je het veld 'email gebruikersnaam' leeg
  6. Klik nu op het tabblad 'Google' en maak ook de Google gebruikersnaam leeg
  7. Sla het nu op en de gebruiker is nu niet actief.
Comments