04. E-mail‎ > ‎03. Mail sturen‎ > ‎

02. Tab Links & toegang

Aan de hand van de screendumps willen we je op detailniveau alle functies in het scherm uitleggen.


  1. Tabblad 1: 'Opstellen'
  2. Tabblad 2: Hier zie je de Links naar Relaties, Projecten, Sales en Support (Customer Care) etc.
  3. Tabblad 3: 'Bijlagen'
  4. Tabblad 4: 'Templates'
  5. Bij het Opstellen kan een Relatie automatisch gekoppeld worden bij het selecteren van het gewenste mailadres. Maar je kan meerdere Relaties koppelen. Of als je toch (niet gewenst gebruik, maar het kan wel) handmatig een mailadres gebruikt, dat niet in de centrale Adreslijst staat en je toch de mail wilt koppelen aan een Relatie om automatisch bij verzenden te archiveren. Nou, dat doe je hier of bij 12.
    Overigens kan je hier ook eventueel een andere BusinessCard koppelen ..
  6. Het koppelen van een Relatie kan automatisch op basis van het mailadres. Het koppelen van een project kan niet automatisch, maar wanneer de relatie is gekozen, wordt het koppelen van een project wel een stuk gemakkelijker, omdat bij een klik op de button alleen de aan betreffende relatie gekoppelde projecten worden getoond.
  7. Zie 6, maar dan voor 'Support' ofwel 'Customer Care'
  8. Zie 6, maar dan voor Sales
  9. Wanneer je een e-mail op een bepaald moment wilt opvolgen, dan kan je dat hier al triggeren door het vinkje te zetten. Direct na het verzenden van de e-mail wordt automatisch de Todo-functie gestart met de gegevens van de e-mail zoveel mogelijk meegenomen. Dat scheelt heel veel werk.
  10. Bij 17 kan je een e-mail al voor het verzenden op 'Privé' plaatsen. Hij is dan echter alleen voor jou nog zichtbaar. Ook eenmaal gearchiveerd. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling van een CRM-systeem, waar het toch vooral gaat om het delen van informatie met de juiste mensen. Op deze plek kan je in plaats van het zetten op 'Privé' er ook voor kiezen om een e-mail bij verzenden beschikbaar te houden voor enkele bepaalde personen of heel flexibel een bepaalde groep. Wanneer er leden aan de groep worden toegevoegd of er juist uit worden verwijderd, veranderen de rechten gewoon mee. Een heel handige functie voor een groep als 'directie' of 'management'.
  11. Met deze functie kun je er voor zorgen, dat een e-mail na verzenden niet in de map 'Verzonden' valt, maar in een andere door jou te kiezen map. Handig bij het sturen van e-mailings om statistieken met een bepaalde groep te kunnen uitlezen in een gedeelde map.
  12. In beknopte zin bijna dezelfde mogelijkheden als 5, 6, 7 en 8 samen.
Alle andere getallen zijn reeds uitgelegd op de pagina over de Tab 'Opstellen'.

Comments